Kerho 14.3.2013cs


Email: hik@hik.fi

PL 42
FIN-13101 Hämeenlinna

Hämeenlinnan Ilmailukerho on perustettu vuonna 1938, ja se on yksi Suomen vanhimmista.  Jäseniä on noin 250.  Kerho on Suomen Ilmailuliiton jäsenjärjestö.

Ilmailu on monipuolinen harrastus, josta löytyy jokaiselle sopiva laji. Ilmailu antaa harrastajalleen paljon. Se on loistava vastapaino arjen aherrukselle. Harrasteen parissa arjen murheet unohtuvat ja harrastaja voi täysin nauttia harrasteen tarjoamista elämyksistä ja nautinnoista.

Yksi Hämeenlinnan Ilmailukerhon päämääristä on esittää Sinulle konkreettisesti, mitä lentämisen (tai lennättämisen) hurmalla tarkoitetaan. Hämeenlinnan Ilmailukerholla on jaostot purjelentoa, kuumailmapallolentoa, lennokkeja ja moottorilentoa varten. Näiden jaostojen kautta pääset tutustumaan näihin lajeihin ja sitä kautta Sinulla on mahdollisuus aloittaa uusi kehittävä ja haasteellinen harrastus. Yhteystiedoista löydät kaikkien jaostojen yhteydenottotiedot.

Purjelentäjien kotikenttä on Räyskälä. Kuumailmapalloilijat lentävät Hämeenlinnassa ja sen ympäristössä. Lennokkiharrastajat lennättävät pääosin Hämeenlinnassa, mutta pitävät myös leirejä mm. Räyskälässä.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin!