PURJELENTOKOULUTUS  7.4.2013cs
                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Seuraava purjelennon verkkoteoriakurssi alkaa 3.6.2013.
Kysy lisätietoja Suomen Urheiluilmailuopistolta
www.suio.fi.


Kevään ensimmäinen purjelentokurssi pyritään saamaan taivaalle la 13.4. Vielä ehdit mukaan, katso lisätietoja www.rayskala.fi.
Huom! Kaikki hintatiedot sitoumuksetta - tarkista aina hinta palvelua tarjoavalta taholta.
Ennen lupakirjan (GPL – glider pilot’s licence) saamista lento-oppilaan 
on suoritettava hyväksytysti niin teoria- kuin lentokoulutuskin.

Teoriaopinnot: Räyskälän purjelento-oppilaat suorittavat useimmiten Suomen Urheiluilmailuopiston verkkoteoriakurssin, jonka hinta on (27.2.2013) 310/290 euroa. Opiskelu tapahtuu siis enimmäkseen itsenäisesti materiaalia lukien ja tehtäviä tehden, mutta verkko-opistossa on aina myös nimetty opettaja kurssilaisten apuna. Kurssiin sisältyy yksi viikonloppu lähiopetusta, jolloin suoritetaan myös radiopuhelimenhoitajan kelpuutus sekä teoriakokeet. Lisätietoa: http://www.urheiluilmailuopisto.fi/purjelennon_teoriakurssi.htm.

Lentokoulutus: Purjelennon peruskoulutus Räyskälässä järjestetään Räyskälä-Säätiön toimesta joko viikonloppukurssilla kevään aikana tai kesäaikana kolmiosaisella moduulikurssilla. Peruskurssi sisältää 50 koululentoa ja lupakirjaan vaadittavan tarkastuslennon. Kurssin hinta kaudella 2013 on 2600 euroa. Lisätietoja kursseista ja alkamisajankohdista http://www.rayskala.fi/ilmaan/purjelentokurssi. Huomaa, että teoriaopinnot tulee olla suoritettuna ennen yksinlentoja.

Kokeilemaan! Jos haluat vain kokeilla purjelentoa, tule Hämeenlinnan Ilmailukerhon tutustumiskurssille. Pääset ilmaan turvallisesti lennonopettajan kanssa ja pääset itsekin kokeilemaan purjekoneen ohjaamista. Tutustumiskurssiin sisältyy noin puolituntisen (purjelentosäästä riippuen) lennon lisäksi lyhyt opastus ohjaamiseen, itse purjekoneeseen ja turvalliseen toimintaan lennolla. Tutustumiskurssin hinta kaudella 2013 on 165 euroa – kysy lisää ja varaa oma lentoaikasi heikki@hik.fi tai puhelimitse 0400 971 654.

Koulukone OH-817 laskuun 1.4.2012.

DuoDiscus OH-1003 valmiina lähtöön.

DuoDiscus OH-1003 hinauksessa.